Telefon contact:+407 710 643 14

Contact

S.C. AVR Texatrade S.R.L.
Cale Stan Vidrighin, Nr.14-16
Timisoara, Timis, 300571
tel: 0771.064.314, 0356.410.023
fax: 0356.410.023
info@2323.ro

  

   

  

  

    Pentru a verifica awb-ul expeditiei,

    accesati urmatorul link:

 

   

 

 


» Garanţie

GARANTIE

 

Produsele au un termen de garanţie de 12 de luni, cu excepţia consumabilelor. Acumulatorii, droserele , becurile xenon, lampile cu led, becurile cu led beneficiază de o garanţie de 6 luni.

Garanţia se aplică pentru produsele utilizate conform destinaţiei acestora, care nu au defecte externe aparente şi sunt însoţite de factură emisă de SC AVR Texatrade S.R.L.. Perioada de garanţie începe cu data preluării produsului. În cazul în care produsul nu are ataşat un certificat de garanţie, factura va fi luată în considerare ca act de garanţie. Conform legii, produsele ce au însumate intervenţii de service ce depăşesc 10% din perioada de garanţie sau care la o singură intervenţie depăşesc acestă perioadă, vor fi înlocuite cu produse noi, identice sau în cazul în care acest lucru nu este posibil se returnează contravaloarea produsului.

! In cazul produselor de tip : drosere, becuri xenon, becuri cu led, angel eyes-uri returul, dar si garantia se acorda doar pe baza urmatoarelor documente:
- copie dupa factura de achizitie.
- dovada montării piesei într-un service autorizat de catre Registrul Auto Roman (deviz de montaj) pentru tipul de manopera executata si documente fiscale aferente.

 

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NDY0ZDRiY