Telefon contact:+407 710 643 14

Umeraș auto multifuncțional marca Rati Ungaria

03.05.2023

Umeraș auto multifuncțional marca Rati Ungaria

Dacă călătorești frecvent în interes de afaceri și găsești că transportul costumelor este incomod, atunci soluția potrivită pentru tine este umerașul Rati Headster.

Compania Rati este un producător de accesorii auto, cu sediul în Ungaria, care produce accesorii auto, dezvoltate in-house de la idee la produs. Pe lângă soluțiile gata de utilizare și personalizate, Rati oferă și linii inovatoare pentru cerințele specifice OEM, echipând direct din fabrică, autoturisme de la uzinele Ford, Dacia, Opel, Nissan, etc.

Produsele Rati sunt testate în propriul laborator de înaltă tehnologie și în alte laboratoare terțe, independente, respectând reglementările generale europene privind autovehiculele și siguranța. Ele sunt cunoscute pentru calitatea lor și sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul unor parteneri comerciali.

Rati utilizează tehnologii moderne în procesul de producție și se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității produselor sale, astfel încât să poată satisface cerințele clienților săi.

Dacă călătorești frecvent în interes de afaceri și găsești că transportul costumelor este incomod, atunci soluția potrivită pentru tine este umerasul Rati Headster.

 

RATI HEADSTER

Acesta este ideal pentru transportul sacourilor, pantalonilor, gecilor, fustelor și a altor accesorii de îmbrăcăminte, oferindu-ți un mod sigur și practic de a călători cu hainele tale. Fabricat din materiale premium, umerasul Rati Headster este durabil și rezistent la uzură.

De asemenea, poate fi un cadou excelent pentru persoanele care călătoresc des cu mașina, oferindu-le o modalitate mai ușoară și mai confortabilă de a-și transporta hainele.

Produsul nostru se bazează pe calitatea OEM (Original Equipment Manufacturer), ceea ce înseamnă că durabilitatea sa este testată prin teste dinamice riguroase și este fabricat la cele mai înalte standarde ale industriei auto. De asemenea, umerașul poate fi personalizat pentru producătorii de automobile, pentru a se potrivi nevoilor lor specifice.

Suntem mândri să afirmăm că acest produs este livrat către marii producători de automobile, precum Ford, Mitsubishi, Subaru, Nissan, Hyundai, Renault, Kia, Infiniti și Dacia. Astfel, puteți fi sigur că veți primi un produs de înaltă calitate, cu performanțe excelente și cu un design perfect adaptat nevoilor dumneavoastră.

Cum se instalează umerașul auto Rati?

Montarea umerașului se face cu ajutorul suportului de andocare inclus în kit, care se fixează pe axele tetierelor cu cele 3 șuruburi incluse. Acest model se potrivește majorității autoturismelor cu scaune prevăzute cu tetiere pentru susținerea capului.

Umerașul poate fi atașat pe unitatea de andocare cu o singură mână, pentru o utilizare simplă și comodă. Această metodă de instalare ușoară și rapidă îți permite să folosești umerașul fără a fi nevoie să petreci prea mult timp instalându-l.

  

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YjcyYjMxND