Telefon contact:+407 710 643 14

Ce sunt blocatoarele de parcare automate?

27.06.2023

Ce sunt blocatoarele de parcare automate?

Blocatoarele de parcare automate sunt dispozitive care se ridică și se coboară pentru a bloca sau a elibera un loc de parcare, scopul lor fiind de a proteja locurile de parcare rezervate sau private de ocuparea neautorizată. Acestea pot fi controlate prin telecomandă, bluetooth, aplicație mobilă, sau senzor ultrasonic.

Blocatoarele de parcare automate au mai multe avantaje față de alte metode de blocare a locurilor de parcare, cum ar fi lanțuri, bariere sau conuri. Ele sunt mai sigure, mai practice și mai eficiente. Acestea previn deteriorarea vehiculelor care încearcă să intre pe un loc de parcare blocat, reduc riscul de furt sau vandalism și economisesc spațiu și timp. Acestea pot fi instalate în diferite locuri, cum ar fi parcările rezidențiale, comerciale, industriale sau publice. Ele pot fi folosite pentru a rezerva locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, clienți VIP, angajați sau vizitatori. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a reglementa accesul în zone restricționate sau securizate. 

  

Blocatoarele de parcare automate sunt o soluție modernă și inteligentă pentru gestionarea locurilor de parcare, oferind confort și siguranță utilizatorilor și proprietarilor de locuri de parcare. 

Există mai multe tipuri de blocatoare de parcare automate, în funcție de modul de alimentare, de dimensiune, de rezistență și de design. În acest articol, vom prezenta cele mai comune tipuri de blocatoare de parcare automate și avantajele și dezavantajele fiecăruia. 

  

Blocatoarele de parcare automate simple cu telecomandă 

Blocatoarele de parcare cu telecomanda sunt dispozitive care se montează pe locurile de parcare și se ridică sau se coboară cu ajutorul unei telecomenzi. Scopul lor este de a preveni ocuparea abuzivă a locurilor de parcare rezervate sau private. Blocatoarele de parcare cu telecomanda sunt o soluție eficientă și sigură pentru a vă proteja locul de parcare de persoanele care nu au dreptul să îl folosească. Ele sunt ușor de instalat și de utilizat, și au o durată de viață lungă.  

 

Blocatoarele de parcare automate solare 

Blocatoarele de parcare automate solare sunt alimentate prin panouri fotovoltaice care captează energia solară și o transformă în electricitate. Acest tip de blocator are avantajul că nu necesită o sursă externă de curent și că este ecologic. De asemenea, blocatorul solar are o autonomie mare și poate funcționa chiar și în condiții de lumină scăzută. Un dezavantaj al blocatorului solar este că are un cost mai ridicat decât alte tipuri de blocatoare și că necesită o întreținere periodică a bateriei și a panoului solar. 

Blocatoarele de parcare cu senzor bluetooth

Blocatoarele de parcare cu senzor bluetooth sunt dispozitive inteligente care vă permit să rezervați și să protejați locul de parcare cu ajutorul smartphone-ului. Aceste blocatoare se conectează la o aplicație mobilă prin bluetooth și pot fi comandate de la distanță. Astfel, puteți ridica sau coborî blocatorul de parcare în funcție de nevoile dumneavoastră.

Blocatoarele de parcare cu senzor bluetooth au mai multe avantaje, cum ar fi: 

- Sunt ușor de instalat și de utilizat. Nu aveți nevoie de cabluri sau de alimentare electrică, ci doar de un acumulator reîncărcabilă care poate dura până la 6 luni. 

- Sunt rezistente la intemperii și la vandalism. Blocatoarele sunt fabricate din oțel inoxidabil și au un design robust care le protejează de șocuri sau de forțarea mecanică. 

- Sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor și a sistemelor de operare. Aplicația mobilă vă permite să controlați blocatorul de parcare cu un simplu clic, să verificați nivelul bateriei sau să setați un cod PIN pentru accesul altor persoane. 

- Vă oferă siguranță și confort. Nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde locul de parcare sau că veți fi deranjați de alți șoferi. Blocatorul de parcare vă garantează că locul dumneavoastră este rezervat și protejat în orice moment. 

  

Dacă sunteți interesați de blocatoarele de parcare automate, vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii și a vedea oferta noastră variată.  

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NjBjMj