Telefon contact:+407 710 643 14

FRUNK: O soluție practică pentru mașinile electrice pentru stocarea în zona neutilizată de sub capotă pentru Dacia Spring 2021-

26.07.2023

FRUNK: O soluție practică pentru mașinile electrice pentru stocarea în zona neutilizată de sub capotă pentru Dacia Spring 2021-

FRUNK pentru Dacia Spring by RATI este soluția ideală pentru a elibera spațiu valoros în portbagajul mașinii tale electrice. Cu un compartiment de depozitare masiv și un volum generos, FRUNK este potrivit pentru a stoca cabluri de încărcare, accesorii auto și orice alte obiecte utile.

RATI este o companie inovatoare de dezvoltare de produse și furnizor de accesorii originale pentru mașinile Dacia. Fiind un brand de încredere, poți avea încredere că FRUNK este un produs de calitate, construit pentru a-ți îmbunătăți experiența de condus a mașinii electrice. FRUNK by RATI este un produs conceput special pentru a răspunde nevoilor șoferilor de mașini electrice Dacia Spring. Acesta oferă un spațiu suplimentar de depozitare în partea din față a mașinii, unde în mod normal s-ar afla motorul, îți permite să optimizezi spațiul din portbagajul mașinii tale electrice și să te bucuri de mai mult confort și siguranță.

Asamblarea este rapidă și ușoară, fără a fi necesare unelte speciale. Un videoclip de asamblare pe YouTube îți poate oferi toate informațiile necesare pentru a instala FRUNK în doar 15 minute. 

Iar pentru a te asigura că toate obiectele depozitate sunt păstrate curate și în bună stare, FRUNK vine cu un capac elastic de protecție. Aceasta ajută la menținerea obiectelor curate și le protejează în timpul condusului. 

De asemenea, FRUNK este proiectat astfel încât să fie fixat în mod sigur la o distanță sigură de sistemul electric al mașinii. Separatoarele cauciucate și izolate asigură că FRUNK rămâne bine fixat în loc, fără a pune în pericol siguranța vehiculului. 

Cu o capacitate impresionantă de 20 de litri și dimensiuni compacte de 44 x 31 x 13 cm, FRUNK oferă suficient spațiu pentru toate nevoile tale de depozitare. 

Pachetul FRUNK include tot ce ai nevoie pentru a-l instala: kitul de asamblare și capacul elastic de protecție. Ambalat într-o cutie de dimensiuni potrivite de 60 x 40 x 20 cm, FRUNK poate fi livrat într-un mod convenabil și eficient. 

 

Descoperă acum beneficiile FRUNK și adu un plus de funcționalitate mașinii tale electrice. Obține spațiul de depozitare de care ai nevoie și bucură-te de o călătorie mai organizată și mai confortabilă. 

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NjhjM