Telefon contact:+407 710 643 14

Blocator parcare automat cu telecomanda, acumulator, model AVR-EPL909R, galben/negru

20.07.2023

Blocator parcare automat cu telecomanda, acumulator, model AVR-EPL909R, galben/negru

Dacă aveți un loc de parcare privat sau rezervat, probabil că v-ați confruntat cu situația neplăcută de a găsi altcineva ocupându-vă spațiul. Acest lucru vă poate cauza frustrare, pierdere de timp și chiar conflicte cu persoanele care nu respectă regulile. Cum puteți evita această problemă? Soluția este să folosiți un blocator de parcare.

Un blocator de parcare este un dispozitiv utilizat pentru a restricționa accesul neautorizat la locurile de parcare designate, astfel încât acestea să poată fi rezervate pentru utilizatorii autorizați. Există diferite tipuri de blocatoare de parcare, în funcție de modul de funcționare, formă, dimensiune și culoare. În acest articol, vă vom prezenta blocatorul de parcare automat cu telecomandă AVR-EPL909R.

Blocatorul de parcare automat AVR-EPL909R este un dispozitiv care poate fi utilizat pentru a bloca locurile de parcare. Acesta vine cu două telecomenzi și un acumulator reîncărcabil. El poate fi instalat în diferite locuri, cum ar fi parcările rezidențiale, comerciale, industriale sau publice și poate fi folosit pentru a rezerva locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, clienți VIP, angajați sau vizitatori.

Materialul din care este fabricat este oțel vopsit în câmp electrostatic și are o culoare galben cu negru. Temperatura de funcționare este între -10°C și +70 °C, iar acumulatorul are o autonomie de 90 zile și un timp de încărcare de 8 ore. Blocarea/deblocarea acestuia se face prin telecomandă, având o rază de acționare cuprinsă între 10-50m, iar timpul necesar deschiderii/închiderii blocatorului fiind aproximativ 3s.

O altă caracteristică a acestui blocator este funcția de auto-blocare. De asemenea, acesta este echipat cu o alarmă încorporată și cu protecție împotriva furtului.

Beneficiile instalării blocatorului automat AVR-EPL909R

1. Protejează locul de parcare

Blocatorul de parcare automat asigură că nimeni nu vă va ocupa locul de parcare fără permisiunea dumneavoastră. Astfel, vă puteți păstra locul de parcare rezervat, indiferent dacă sunteți acasă sau la serviciu. Nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde timp și nervi căutând un alt loc de parcare disponibil.

2. Previne furtul și vandalismul

Blocatorul este dotat cu sisteme de securitate, cum ar fi alarmele sonore. Acestea descurajează potențialii hoți și vandali să se apropie de mașina dumneavoastră sau să încerce să forțeze blocatorul de parcare. În plus, blocatoarele de parcare automate sunt rezistente la intemperii și la șocuri mecanice, ceea ce le face durabile și fiabile.

3. Economisește spațiu și energie

Acest blocator automat ocupă foarte puțin spațiu pe sol, în comparație cu alte soluții de parcare, cum ar fi barierele sau porțile. El se integrează discret în peisajul urban și nu afectează aspectul estetic al zonei.

4. Crește confortul și satisfacția

Blocatorul automat de parcare vă oferă posibilitatea de a controla locul dumneavoastră de parcare cu o simplă apăsare a unui buton. Nu mai trebuie să coborâți din mașină pentru a ridica sau coborî blocatorul de parcare manual. Acest lucru vă economisește timp și efort, mai ales în condiții meteo nefavorabile sau în situații de urgență. De asemenea, blocatoarele de parcare automate vă asigură o experiență plăcută și fără stres atunci când vă parcați mașina.

Dacă sunteți interesați să achiziționați un blocator de parcare automat AVR-EPL909R, vă invităm să vizitați site-ul nostru, dar si pagina de facebook .

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OGI4NmYx