Telefon contact:+407 710 643 14

Cotieră auto Armster 2 marca Rati Ungaria

03.05.2023

Cotieră auto Armster 2 marca Rati Ungaria

Cotiera Armster 2 are o formă ergonomică și este reglabilă pe lungime, astfel încât să se potrivească cu poziția de conducere a șoferului. Aceasta este confecționată din materiale de înaltă calitate, care îi oferă un aspect elegant și o durabilitate crescută.

Compania Rati este un producător de accesorii auto, cu sediul în Ungaria, care produce accesorii auto, dezvoltate in-house de la idee la produs. Pe lângă soluțiile gata de utilizare și personalizate, Rati oferă și linii inovatoare pentru cerințele specifice OEM, echipând direct din fabrică, autoturisme de la uzinele Ford, Dacia, Opel, Nissan, etc.

Produsele Rati sunt testate în propriul laborator de înaltă tehnologie și în alte laboratoare terțe, independente, respectând reglementările generale europene privind autovehiculele și siguranța. Ele sunt cunoscute pentru calitatea lor și sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul unor parteneri comerciali.

Rati utilizează tehnologii moderne în procesul de producție și se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității produselor sale, astfel încât să poată satisface cerințele clienților săi.

Produsul numit cotieră auto Armster 2 este un accesoriu de înaltă calitate fabricat de compania ungară Rati, fiind proiectat pentru a fi montat în consola centrală a mașinii. Acesta reprezintă o îmbunătățire față de modelul precedent, Armster S, oferind mai multe funcții și caracteristici noi.

Cotiera Armster 2 are o formă ergonomică și poate fi reglată pe lungime, astfel încât să se potrivească cu poziția de conducere a șoferului. Este confecționată din materiale de înaltă calitate, care îi conferă un aspect elegant și o durabilitate crescută.

Aceasta dispune de o cutie de depozitare integrată, un dispozitiv de ajustare a înălțimii în 4 poziții diferite și o suprafață căptușită cu un capac mobil în partea din față. Corpul cotierei are un finisaj negru mat, cu elemente negre lucioase, și include un suport pentru pix, un suport pentru monede și o monedă pentru căruciorul de cumpărături.

Cotiera este disponibilă în două variante de culoare: negru complet sau negru cu finisaj gri metalic, cu sau fără portofel detașabil.

                                                                                                                                                                                           

Compatibilitate     

Cotiera Armster 2 este disponibilă într-o varietate de modele și este compatibilă cu autoturisme de la diverse mărci, precum: Dacia, VW, Opel, Renault, Nissan, Skoda, etc., oferind astfel un confort sporit pentru șoferi.

Cum se instalează cotiera Armster 2?

Montajul cotierei Armster 2 este relativ simplu și poate fi realizat fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Cotiera este proiectată să se potrivească perfect în consola centrală a autoturismului specificat și este livrată cu toate componentele necesare pentru instalare. În general, instalarea cotierei se realizează fixând-o peste consola centrală a mașinii cu șuruburile autofiletante din pachet.

În concluzie, cotieră Armster 2 este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc să își îmbunătățească confortul în timpul condusului și să aibă la îndemână obiectele personale, oferind în același timp un design ergonomic și în același timp, fiind ușor de instalat.


Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZGYyYzM