Telefon contact:+407 710 643 14

Cotieră auto Armster 3 marca Rati Ungaria

03.05.2023

Cotieră auto Armster 3 marca Rati Ungaria

Cotiera Armster 3 este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc să își îmbunătățească confortul în timpul condusului și să aibă la îndemână obiectele personale, oferind în același timp un design ergonomic și în același timp, fiind ușor de instalat.

Compania Rati este un producător de accesorii auto, cu sediul în Ungaria, care produce accesorii auto, dezvoltate in-house de la idee la produs. Pe lângă soluțiile gata de utilizare și personalizate, Rati oferă și linii inovatoare pentru cerințele specifice OEM, echipând direct din fabrică, autoturisme de la uzinele Ford, Dacia, Opel, Nissan, etc.

Produsele Rati sunt testate în propriul laborator de înaltă tehnologie și în alte laboratoare terțe, independente, respectând reglementările generale europene privind autovehiculele și siguranța. Ele sunt cunoscute pentru calitatea lor și sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul unor parteneri comerciali.

Rati utilizează tehnologii moderne în procesul de producție și se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității produselor sale, astfel încât să poată satisface cerințele clienților săi.

Cotiera auto Armster 3 este cea mai recentă cotieră auto produsă de marca de compania ungară Rati, fiind proiectată pentru a fi montat în consola centrală a mașinii. Aceasta dispune de un compartiment de depozitare integrat, ce permite accesul rapid la diverse obiecte personale în timpul călătoriei.
În plus, cotiera Armster 3 poate fi ajustată pe înălțime, pentru a se potrivi cu anatomia și postura șoferului. Partea superioară a cotierei este acoperită cu un capac glisant, care protejează spațiul de depozitare, utilizat pentru a stoca obiecte personale, cum ar fi cheile, telefoanele mobile sau alte accesorii personale. Spațiul de depozitare este suficient de mare pentru a stoca mai multe obiecte și are o formă ergonomică, care face accesul la acestea ușor și comod. Designul inteligent al cotierei Armster 3 o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească confortul în timpul condusului.

Materialul din care este confecționată cotiera Armster 3 poate fi piele ecologica sau material textil, în funcție de preferințele șoferului. Acesta este moale și confortabil la atingere, oferind un sprijin excelent pentru braț în timpul călătoriei.

                                                                                                                                                                                           

Compatibilitate     

Cotiera Armster 3 este disponibilă într-o varietate de modele și este compatibilă cu autoturisme de la diverse mărci, precum: Dacia, VW, Opel, Renault, Nissan, Skoda, etc., oferind astfel un confort sporit pentru șoferi.

Cum se instalează cotiera Armster 3?

Montajul cotierei Armster 3 este relativ simplu și poate fi realizat fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Cotiera este proiectată să se potrivească perfect în consola centrală a autoturismului specificat și este livrată cu toate componentele necesare pentru instalare. În general, instalarea cotierei se realizează fixând-o peste consola centrală a mașinii cu șuruburile autofiletante din pachet.

În concluzie, cotiera Armster 3 este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc să își îmbunătățească confortul în timpul condusului și să aibă la îndemână obiectele personale, oferind în același timp un design ergonomic și în același timp, fiind ușor de instalat.


Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZGVlY