Telefon contact:+407 710 643 14

Cotieră auto Armster OE1 marca Rati Ungaria

03.05.2023

Cotieră auto Armster OE1 marca Rati Ungaria

Compania Rati este un producător de accesorii auto, cu sediul în Ungaria, care produce accesorii auto, dezvoltate in-house de la idee la produs. Pe lângă soluțiile gata de utilizare și personalizate, Rati oferă și linii inovatoare pentru cerințele specifice OEM, echipând direct din fabrică, autoturisme de la uzinele Ford, Dacia, Opel, Nissan, etc.

Produsele Rati sunt testate în propriul laborator de înaltă tehnologie și în alte laboratoare terțe, independente, respectând reglementările generale europene privind autovehiculele și siguranța. Ele sunt cunoscute pentru calitatea lor și sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul unor parteneri comerciali.

Rati utilizează tehnologii moderne în procesul de producție și se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității produselor sale, astfel încât să poată satisface cerințele clienților săi.

Cotiera Armster OE1 este un accesoriu auto care se montează pe scaunul șoferului, oferind un suport ergonomic pentru brațul șoferului. Această cotieră este concepută pentru a fi compatibilă cu o gamă largă de mașini, inclusiv cu modele care au cotiere din fabrică, sistemul de prindere fiind ajustabil în funcție de modelul autoturismului.

Partea superioară a cotierei este realizată dintr-un material moale și confortabil, care se mulează perfect pe forma brațului șoferului, oferind o poziție relaxată a acestuia. Capacul cotierei este prevăzut cu o tapițerie din piele sintetică, care este ușor de curățat și de întreținut, iar partea inferioară a cotierei este fabricată dintr-un material solid și durabil, care asigură o fixare sigură și stabilitate.

Cotiera Armster OE1 este echipată cu un compartiment de depozitare care are un capac ajustabil pe lungime și se poate deschide și închide cu ușurință, datorită mecanismului tip clicket. Acest sistem de depozitare permite păstrarea în siguranță a obiectelor mici, cum ar fi cheile, telefonul mobil, portofelul sau alte accesorii, și oferă acces rapid și ușor la acestea.

În plus, cotiera Armster OE1 are un port USB, plasat în interiorul compartimentului de depozitare, care permite încărcarea dispozitivelor electronice, precum smartphone-uri, tablete, playere MP3 sau alte dispozitive portabile. Acest port USB este conceput pentru a furniza o încărcare rapidă și eficientă, cu o tensiune de 5 volți și o putere de 2.1 amperi, ceea ce înseamnă că dispozitivele conectate se încarcă mai rapid decât prin intermediul porturilor USB standard. Accesul la portul USB este ușor și convenabil pentru utilizatori.

                                                                                                                                                                                       Compatibilitate     

Cotiera Armster OE1 este disponibilă într-o varietate de modele și este compatibilă cu autoturisme de la diverse mărci, precum: Dacia, VW, Opel, Renault, Nissan, Skoda, etc., oferind astfel un confort sporit pentru șoferi.

Cum se instalează cotiera Armster OE1?

Montajul cotierei Armster OE1 este relativ simplu și poate fi realizat fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Cotiera este proiectată să se potrivească perfect pe scaunul autoturismului specificat și este livrată cu toate componentele necesare pentru instalare.

În concluzie, cotieră Armster OE1 este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc să își îmbunătățească confortul în timpul condusului și să aibă la îndemână obiectele personale, oferind în același timp un design ergonomic și în același timp, fiind ușor de instalat.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

N2FmOT