Telefon contact:+407 710 643 14

Cotieră auto Armster S Standard Rati Ungaria

02.05.2023

Cotieră auto Armster S Standard Rati Ungaria

Cotiera Armster S Standard este proiectată pentru autoturisme specifice, cu un design ergonomic care oferă confort și susținere pentru cotul șoferului, contribuind la prevenirea oboselii și a tensiunii musculare în timpul condusului pe distanțe lungi. Capacul cotierei este căptușit cu piele ecologică de înaltă calitate, plăcută la atingere și rezistentă la uzură.

Compania Rati este un producător de accesorii auto, cu sediul în Ungaria, care produce accesorii auto, dezvoltate in-house de la idee la produs. Pe lângă soluțiile gata de utilizare și personalizate, Rati oferă și linii inovatoare pentru cerințele specifice OEM, echipând direct din fabrică, autoturisme de la uzinele Ford, Dacia, Opel, Nissan, etc.

Produsele Rati sunt testate în propriul laborator de înaltă tehnologie și în alte laboratoare terțe, independente, respectând reglementările generale europene privind autovehiculele și siguranța. Ele sunt cunoscute pentru calitatea lor și sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul unor parteneri comerciali.

Rati utilizează tehnologii moderne în procesul de producție și se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității produselor sale, astfel încât să poată satisface cerințele clienților săi.

Cotiera Armster S este creată special pentru a fi montată pe autoturismul specificat, având un design ergonomic, oferind în același timp confort și susținere pentru cotul șoferului, ceea ce ajută la prevenirea oboselii și a tensiunii musculare în timpul condusului pe distanțe lungi. Capacul cotierei este căptușit cu o piele ecologică de calitate superioară, plăcută la atingere și rezistentă la uzură.

O altă caracteristică importantă a cotierei Armster S este spațiul de depozitare cu tăviță suficient de mare pentru a stoca cheile, telefonul mobil, portofelul și alte obiecte personale de dimensiuni mici.

Cotiera Armster S permite deplasarea scaunelor față-spate, sus-jos, nu încurcă folosirea frânei de mână, centurilor de siguranță și a schimbătorului de viteze, putând fi rabatată în caz de neutilizare, până la un unghi de 95 grade.                                                                                                                                                                                                      

Compatibilitate     

Cotiera Armster S este disponibilă într-o varietate de modele și este compatibilă cu autoturisme de la diverse mărci, precum: Dacia, VW, Opel, Renault, Nissan, Skoda, etc., oferind astfel un confort sporit pentru șoferi.

Cum se instalează cotiera Armster S?

Montajul cotierei Armster S este relativ simplu și poate fi realizat fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate. Cotiera este proiectată să se potrivească perfect în consola centrală a autoturismului specificat și este livrată cu toate componentele necesare pentru instalare. În general, instalarea cotierei se realizează fixând-o peste consola centrală a mașinii cu șuruburile autofiletante din pachet.

În concluzie, cotieră Armster S este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc să își îmbunătățească confortul în timpul condusului și să aibă la îndemână obiectele personale, oferind în același timp un design ergonomic și în același timp, fiind ușor de instalat.

  

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MjFlYj