Telefon contact:+407 710 643 14

Blocator parcare manual

23.06.2023

Blocator parcare manual

Un blocator de parcare manual este un dispozitiv care se montează pe sol și care împiedică accesul altor vehicule pe un loc de parcare rezervat.

Dacă vă doriți să vă protejați locul de parcare de persoanele care îl ocupă abuziv, o soluție eficientă este să instalați un blocator de parcare manual. Acesta este un dispozitiv mecanic care se fixează pe sol și se ridică sau se coboară cu ajutorul unei chei sau a unui lacăt. Astfel, puteți controla cine poate parca pe locul dumneavoastră și puteți preveni eventualele conflicte. 

Pentru a alege un blocator de parcare manual potrivit, trebuie să țineți cont de câteva aspecte, cum ar fi:   

  • - dimensiunea și forma locului de parcare: blocatorul trebuie să se potrivească spațiului disponibil și să nu împiedice circulația celorlalte vehicule. 
  • - materialul și rezistența blocatorului: blocatorul trebuie să fie fabricat dintr-un material durabil și rezistent la intemperii, la uzură și la șocuri mecanice. 
  • - tipul și numărul cheilor sau lacătelor: blocatorul trebuie să aibă un sistem de închidere sigur și ușor de manevrat, dar și să ofere posibilitatea de a avea mai multe chei sau lacăte pentru a permite accesul mai multor persoane autorizate. 
  • - culoarea și vizibilitatea blocatorului: blocatorul trebuie să aibă o culoare care să contrasteze cu solul și să fie vizibil ziua și noaptea, pentru a preveni accidentele. 

Un blocator de parcare manual este o soluție eficientă și accesibilă pentru a vă asigura că locul dumneavoastră de parcare este întotdeauna liber și sigur. Acesta este un dispozitiv care se montează pe sol și care are rolul de a proteja locul de parcare de persoanele neautorizate, funcționând prin ridicarea și coborârea unei bariere sau a unui stâlp metalic, care împiedică accesul la spațiul de parcare. Utilizatorul poate controla blocatorul de parcare manual prin intermediul unei chei sau a unui lacăt. 

 Avantajele unui blocator de parcare manual sunt: 

  • - este simplu de instalat și de utilizat 
  • - este rezistent la intemperii și la vandalism 
  • - este economic și nu necesită alimentare electrică 
  • - este potrivit pentru spații publice sau private 


Există diferite tipuri de blocatoare manuale, cum ar fi modelele de tip barieră, tip M, tip T și tip stâlp  . Fiecare dintre aceste modele este conceput pentru a furniza un nivel adecvat de securitate pentru locul de parcare, iar proprietarii pot alege blocatorul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. 

Blocatorul de parcare de tip barieră are forma unei bare orizontale care se ridică la un unghi de 90 de grade și blochează accesul autovehiculelor. Acesta este potrivit pentru locurile de parcare cu spațiu suficient în față și în spate. Blocatorul de parcare de tip barieră se fixează cu dibluri și șuruburi pe sol și se deschide sau se închide cu o cheie sau un lacăt. 

Blocatorul de parcare de tip M are forma literei M și se ridică la un unghi de 45 de grade. Acesta este potrivit pentru locurile de parcare cu spațiu redus în față și în spate. Blocatorul de parcare de tip M se fixează cu dibluri și șuruburi pe sol și se deschide sau se închide cu o cheie sau un lacăt. 

Blocatorul de parcare de tip T are forma literei T și se ridică la un unghi de 90 de grade. Acesta este potrivit pentru locurile de parcare cu spațiu suficient în lateral. Blocatorul de parcare de tip T se fixează cu dibluri și șuruburi pe sol și se deschide sau se închide cu o cheie sau un lacăt. 

Blocatorul de parcare de tip stâlp are forma unui stâlp cilindric sau pătrat care se ridică la o înălțime variabilă. Acesta este potrivit pentru locurile de parcare cu spațiu redus în lateral. Blocatorul de parcare de tip stâlp se fixează cu dibluri și șuruburi pe sol și se deschide sau se închide cu o cheie sau un lacăt. 

Blocatoarele manuale de parcare au avantajul că sunt ușor de instalat, au un preț accesibil și nu necesită alimentare electrică. Totuși, ele au și dezavantaje, cum ar fi faptul că necesită intervenția manuală a proprietarului pentru a le activa sau dezactiva, pot fi deteriorate prin vandalism sau furt și nu oferă o protecție totală împotriva intrușilor. 

Dacă sunteți interesați să achiziționați un blocator manual de parcare, puteți consulta oferta 2323.ro . Puteți găsi blocatoare manuale de diferite dimensiuni, culori și forme, la prețuri avantajoase. De asemenea, puteți solicita sfaturi profesionale pentru a alege blocatorul potrivit pentru locul dumneavoastră de parcare. 

  

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MzNlN2RlYz