Telefon contact:+407 710 643 14

Protecție uși auto marca Rati Ungaria

03.05.2023

Protecție uși auto marca Rati Ungaria

Această protecție de înaltă calitate pentru ușa autovehiculului - îți protejează mașina, dar și pe cea parcată alături de tine, de zgârieturi, lovituri și orice fel de daune.

Compania Rati este un producător de accesorii auto, cu sediul în Ungaria, care produce accesorii auto, dezvoltate in-house de la idee la produs. Pe lângă soluțiile gata de utilizare și personalizate, Rati oferă și linii inovatoare pentru cerințele specifice OEM, echipând direct din fabrică, autoturisme de la uzinele Ford, Dacia, Opel, Nissan, etc.

Produsele Rati sunt testate în propriul laborator de înaltă tehnologie și în alte laboratoare terțe, independente, respectând reglementările generale europene privind autovehiculele și siguranța. Ele sunt cunoscute pentru calitatea lor și sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul unor parteneri comerciali.

Rati utilizează tehnologii moderne în procesul de producție și se concentrează pe îmbunătățirea continuă a calității produselor sale, astfel încât să poată satisface cerințele clienților săi.

În ultimele decenii, mașinile au devenit din ce în ce mai mari, mai ales mai late, dar numărul și mărimea parcărilor au rămas neschimbate. Este din ce în ce mai dificil să găsești suficient spațiu pentru a ieși fără a deteriora ușa mașinii.

Această protecție de înaltă calitate pentru ușa autovehiculului - îți protejează mașina, dar și pe cea parcată alături de tine, de zgârieturi, lovituri și orice fel de daune.

 

Protecția marginii ușii de la mașină este realizată dintr-un material flexibil de înaltă calitate TPE. Acesta a fost testat pentru a rezista la îmbătrânire și la efectele căldurii și ale razelor UV, garantând un produs durabil și de calitate.


 

Cum se instalează protecțiile uși auto Rati?

Ușor de instalat. Trebuie doar să o lipiți pe caroseria uscată, curată, fără praf și grăsimi.

 

Produs european cu un design solid realizat din materiale de înaltă calitate. Protecție fără un design inutil de complicat, care distruge aspectul mașinii.


Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YjUyY