Telefon contact:+407 710 643 14

Coș auto pentru cumpărături marca Rati Ungaria

03.05.2023

Coș auto pentru cumpărături marca Rati Ungaria

Coșul marca Rati pentru mașină este o combinație perfectă între funcționalitate, ergonomie impecabilă și design modern.

Rati | Basket

Coș de mașină pentru cumpărături și activități în aer liber.

Cosul multifuncțional pentru cumpărături și picnic vine cu un suport special care îl fixează în portbagajul autoturismului, astfel încât să poți transporta produsele achiziționate în siguranță și fără să îți ocupi prea mult spațiu.

Facem cumpărăturile ușoare

Cosul se poate așeza pe orice suprafață, precum covorul sau tava de cauciuc din portbagajul autoturismului tău, ceea ce îți oferă flexibilitate și comoditate în utilizare.

Cât mai puțin contact cu putință

Dorești să eviți riscurile de sănătate și igienă asociate cu coșurile de cumpărături utilizate de mulți oameni? Folosește-ți asistentul personal de cumpărături!

Acest produs îți oferă posibilitatea de a face cumpărături în condiții igienice și controlabile, folosind propriul tău cos de cumpărături. Poți lua acest cos oriunde ai nevoie, la sală, la cumpărături sau la locul de joacă, fără să îți faci griji cu privire la modul de transport.

Coșul multifuncțional de cumpărături este o soluție practică pentru transportarea în siguranță produselor achiziționate. Acesta poate fi utilizat în diverse situații, precum cumpărăturile zilnice sau activitățile în aer liber. Cu un suport inovator de fixare în portbagaj, nu necesită instalare sau citirea unor schițe de montaj, iar poziționarea sa pe orice fel de suprafață este liberă. Coșul este confecționat din materiale de calitate rezistente, cu o capacitate de încărcare maxima de 12 kg, având dimensiuni standard de 292 mm x 438 mm x 200 mm. Manevrabilitatea sa ușoară cu o singură mână face din acest coș de cumpărături un accesoriu ușor de utilizat, în timp ce aspectul său frumos și în trend îl face o alegere atractivă pentru orice stil de viață.

Pentru un portbagaj organizat și curat

Coșul Rati este dispozitivul ideal pentru transportul și depozitarea cumpărăturilor tale, alimente, băuturi, picnicuri, articole sportive, jucării, echipament de camping și orice altceva legat de mașină. Spre deosebire de organizatoarele pentru portbagaj, coșul Rati este, de asemenea, un ajutor practic în efectuarea activităților de zi cu zi.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

NDcwN